Så sterk, men likevel så svak

Det er ikke mange dagene jeg har hvor livet er ganske så sort. Men de er der, jeg kan telle de, så de er ikke mange. Men de er harde. Vonde og umenneskelige i sitt hat. Mitt hat til meg, mine avgjørelser og hendelser som oppgjennom årene har formet meg til meg. Jeg misunner ofte de som har fått livet gratis. Bestandig beskyttet, få utfordringer… Jeg er lei av og kjempe. Gråte i stillhet fordi jeg vet ingen rundt meg kan trøste, ikke fordi de ikke kan, men fordi de ikke vet hvordan. De har ikke opplevd mine sorger. 

Ofte skulle jeg ønske det kunne regne i strie strømmer, så jeg bare kunne stå der ute og la tårene trille. Så slipper jeg spørsmålene om hvorfor jeg gråter.

Jeg ler kanskje høyere og prater fortere, men det vil likevel ikke si at jeg er mer selvsikker enn hun stille i andre enden. Hun som klarer og være i sitt eget selvskap og nyte det… Jeg vet at en slik dag hadde sikkert gjort godt, men tankene mine vil aldri la meg få den frihet. Det er for vondt og være alene.. Det gir meg en sjangs til og føle, jeg vil ikke det. Jeg har brukt nok av mine år på og føle, jeg vil bare være. 

De dagene som i dag er jeg ikke mye til selskap for noen, jeg sover. Det er det enkelere for da slipper jeg og foholde meg til andre.. Jeg tror ikke noen i min familie har vondt av det. Jeg tror ikke engang de merker det, jeg håper i hverfall ikke.. 

Men heldigvis, disse dagene kommer ikke ofte, og de forsvinner like fort som de kom. Jeg bare håper jeg en dag kan være foruten de helt, så jeg klarer føle og være samtidig.

Bilde

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s