Arr minner oss om hvor vi har vært, men trenger ikke si hvor vi er på vei.

Bilde

 

Hvor mange ganger har vi tatt bussen, sittet det og sett på mennesker, hørt samtaler vi ikke skulle høre, opplevd ting vi syntes er ubehagelig. Fordi de er så langt inne på vår intimsone som en fremmend noen gang kommer uten vår aksept.

Av og til er det en prøvelse og holde ut med mennesker som er så totalt motsatt av seg selv, selv om det kun er snakk om en 10 min buss tur. Så uutholdende du har mest lyst og snu deg rundt og rope HOLD KJEFT!! Det er fullt her, det er varmt, to barnhager er klemt bakerst med skoleungdomen og du havner ved siden av en du ALDRI ville satt deg ned ved siden av.

Det mennesket med den merkelige hårfargen, rare klærne, piercinger i hele ansiktet, t-skjorten med ett hard rock band som skremmer deg, og arr…. dype arr, begge armene er dekt med dype arr vev. Det gjør personen bare mer skremmende ikke sant? Du har tenkt tanken..

Men har det slåt deg og sette deg ned i stedet for og stå? Har det slått deg at du kan si hei? Har det slått deg at en selvskader som viser arrene mest sannsynlig har sluttet med kutt? At personen er på vei tilbake til livet fra ett stort sort hull? Og at det er sikkert det vanskeligste den personen noen gang har gjort?

Jeg kjenner ei slik, ei herlig jente, ja kanskje litt anderledes enn hva samfunnet er klar for, men her er hun. Hun sprudler nå, og glimtet er på vei tilbake. Jeg sier alltid høyt og tydelig hei, fordi hvis jeg kan, så kan dere å. Ja noen vil se på deg som en freak fordi du sier hei, men personen vil digge deg nettopp fordi ett hei på morgenen kan berge hele dagen..

Så ja arrene minner oss om hvor vi har vært, men trenger ike si hvor vi er på vei.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s