Jeg er ikke OK lengre…

Jeg er ikke OK mer, jeg er ødelagt, knekt.. Det mørket som ligger rundt meg, spiser meg opp, bit for bit. Det tanke surret og den evige følelsen av aldri klare er blitt så stor at jeg søker hjelp. Jeg går til terapi til psykiskhelse vern.

 Jeg klarer ikke håndtere alle de tankene mer, jeg vil bare ha en pause, sove, la meg slippe de forpliktelser jeg har, la meg slippe være ansvarlig for meg selv. 

Det er mye «skam» med å være psykisk sliten.

Det blir sett ned på å ikke takle hverdager mer, ikke klare venner, familie, være der hvor en var for 5år siden. Men jeg klarer ikke det. Den delen av meg som vil være sosial blir slått i hjel av de tankene som er vonde. Av å ikke ville klare mer. 

Lysten på å delta i arbeidslivet svinner. Fordi de «slemme» tankene sier jeg ikke er bra nok, selv når en forsøker sitt aller beste er det aldri godt nok. Å det gjør vondt. Innmari vondt. 

Å aldri leve opp til egne ønsker og forventninger. Eller andres for den saks skyld… 

Å gå til terapaut/psykolog har ligget i kortene lenge, men jeg har alltid klart meg, alltid reist meg og børstet støvet, ordene, sinnet og tårer vekk. Men nå sitter skitten fast. Veldig fast, jeg kan skure å skure til huden blør, men jeg er like fordømt langt nede i møkka, sliten av tårer, sliten.. 

Jeg vil ikke videre nå, jeg vil bare puste og sove. Fordi tankene mine sier jeg fortjener ikke bedre akkurat nå. Fordi jeg ikke hørte på de den gang, så skal jeg få slite med mine følelser, de som er slått av for alle rundt meg, men de raser på innsiden. Med mitt sinne, min redsel, fortvilelse og min sorg… 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s